sommerhuse
enfamiliehuse
etageboliger
erhvervsbygning
kulturbygning
ombygn./renov.
design
 • 1999
  Kim Utzon privat - Tibirke
  Skitsering, projektering og tømrerarbejde
  Sommerhuset er bygget af træ ude og inde. Den præcise detaljering og valget af materialer resulterer i en simpel men stadig sofistikeret komposition af rummeligheder.
  +
 • 2000
  Overlæge Bjarne Sigurd - Samsø.
  Sagsarkitekt
  Kompakt sommerhus af træ på et naturskønt område, med plads til 8 personer på 50m2. Sommerhuset er tegnet som en T-form med to store og anvendelige sydvendte terrasser.
  +
 • 2006
  Sommerhus på Orust – Bohuslän, tilbygning
  Skitsering og tømrerarbejde
  Terrasse og ”Tårn” tilbygning i to etager på 18 m2, videreført med respekt for det oprindelige hus. Sommerhuset indeholder 3 soveværelser, stue, køkken, bad og en udestue – i alt 58 m2.
  +
 • 1999
  Dir. Walther Thygesen - Allerød
  Sagsarkitekt
  Fuldmuret luksus villa med en voksen- og en børneafdeling som kobles sammen om et fælles område. Huset er på 270 m2 med udendørs swimmingpool.
  +
 • 1999
  Dir. Hans Lippert - Søvang
  Ideoplæg og projektering
  Hævet bjælkehus ved 1. parket til havet.Opført som tre sammenhængende forskudte længer med sadeltag. Huset står parallelt med kysten og har dermed udsyn til havet. Mellem tagene er der sat en skjult solfanger.
  +
 • 2005
  Ole og Monika Paustian - Arcachon
  Sagsarkitekt
  Cedertræhuset er inspireret af de traditionelle baskerhuse i området, med et nordisk touch. Huset er centreret om et stort dobbelhøjt hovedrum gennemlyst af glasfacader. Huset er bygget på en skrånende og delvist naturfredet grund. Glaspartierne og de store terrasser giver udkig og tæt tilknytning til den rå og upolerede natur med store trækroner og rigt dyreliv.
  +
 • 2010
  Kirsten og Preben Hydeskov - Vedbæk
  Ideoplæg og skitsering
  Huset er opdelt i ensartede og derfor simple volumener som ligger spredt på den skrånende naturgrund, forbundet af en centralt placeret entre. En naturgrund med sø, som skal bevares vild og uberørt. Placeringen af volumenerne og rummenes funktioner tager derfor udgangspunkt i naturens orientering, solen og dagens rytme.
  +
 • 2003
  Palmehaven - Tenerife
  Ej opført Ideoplæg og skitsering
  Ferieboliger udformet som en terrasseret boligbebyggelse med stærk inspiration fra nogle af de gennemgående træk i de traditionelle bygninger på De Kanariske øer.
  +
 • 2004
  Dag Hammarskjölds Allé - Østerbro
  Ej opført Ideoplæg og skitsering
  Nyt punkthus i fire etager, placeret mellem Karréen og Garnisons kirkegården. Huset er fuldmuret og med tagterrasse.
  +
 • 2005
  Golf husene - Farum Kaserne, 1. plads i konkurrence
  Ej opført Ideoplæg og skitsering
  Golfhusene er placeret i et skøn naturområde på et varieret bakke landskab ved overgangen mellem skov og golfbane.
  +
 • 2005
  Kajplads 24 - Islands Brygge
  Projektering
  Bygningen indeholder 58 lejligheder og ligger vinkelret på kajen direkte til - og med en fantastisk udsigt til Københavns havn.
  +
 • 2009
  Ankarspelet - Malmö
  Sagsarkitekt
  Bygningerne indeholder 74 lejligheder og konstruktions konceptet var at skabe et tredimensionelt net af søjler og bjælker i beton, hvorfra vi udviklede en kompleks men dog logisk og struktureret bygning.
  +
 • 2013
  Ahornlund boliger - Trekroner
  Projektering
  Opførelse af en ny boligblok på Trekroner for en privat investorer. Bygningen er opført som skalmurskonstruktion med grådæmpet teglsten og med indrammet puds på facaden. Boligblokken er på 6 etager og indeholder 24 lejligheder (2600m²). Projekteringsopgaven blev løst i samarbejde med en Arkide og Kim Utzon Arkitekter. Privat bygherre.
  +
 • 2000
  Nybro Kano- kajakklub, 2. etape - Lyngby
  Skitsering
  En udvidelse af den eksisterende bygning, med ekstra faciliteter.
  +
 • 2001
  Café Jorden Rundt - Svanemøllen
  Ideoplæg og skitsering
  Caféen er udformet som en semicirkulær bygningskrop, der omkranser et centralt atrium med læfyldte udendørs terrasser, der udnytter solens vandring dagen igennem. Indendørs serveringen er placeret i denne krumme transparente bygningskrop.
  +
 • 2003
  Rosendahls domicil - Hørsholm
  Projektering
  Bygningen er organiseret som en række mindre bygningskroppe i to eller tre etager grupperet omkring et centralt atrium placeret på en trekantet grund.
  +
 • 2003
  Klaus Kastbjerg - Skudehavn
  Ej opført Ideoplæg og skitsering
  Kontorbyggeri med et konstruktionsprincip af synlige V formede søjler og tag af betonelementer med glas imellem (harmonika form). Senere blev formen brugt til hoved indgangen på Vejle Kunstmuseum.
  +
 • 2007
  Holbæk Kommune - Holbæk Havn, 1. etape
  Sagsarkitekt
  Den nye administrationsbygning er beliggende i det meget attraktive område på Holbæk Havn med udsigt direkte til Holbæk Fjord/Tuse Næs. Bygningens forskellige funktioner, er placeret i selvstændige bygninger på en hævet plint.
  +
 • 2010
  Café, Trekroner
  Skitsering
  En skulpturel transparent cafe bygget i glas med tværstillede rektangulære betonsøjler. Cafeen ligger centralt på Torvet ved Trekroners nye indkøbsområde.
  +
 • 2010
  Tivoli Congress Center – kongres, København
  Sagsarkitekt
  Den store kongressal ligger som en stor klippeformation midt imellem hotellerne og vil via de store spændvidder stikke op som klippeskær i den svenske skærgård.
  +
 • 2014
  Nygårds Plads - Brøndbyøster
  Konsulent opgave og projektering
  Opførelse af en ny bygning på Nygårds Plads til Brøndbyøster Apotek og en frisørsalon. Bygningen på 324 m² er opført som stålskeletkonstruktion med sandwich elementer og beklædt med aluminiums facade. Taget er et grønt tag. Apoteket på 280 m² er topmoderne bl.a. med fuldautomatiske robotter. Konsulent opgaven blev løst i samarbejde med Arkide. Privat bygherre.
  +
 • 2014
  Isabel Marant butik - Ny Østergade, København
  Konsulent opgave og projektering
  Det franske design mærke Isabel Marant har fået opført sin første butik i Skandinavien. Butikken har til huse i en bevaringsværdig bygning med masser af fine detaljer og motiver og ligger i hjertet af København. Isabel Marant butikken (151m²) blev total renoveret nænsomt med respekt for bygningen, og indretningen med anvendelse af udsøgte materialer og med høj detaljering. Konsulentopgaven blev løst i samarbejde med et arkitektfirma fra Paris, Franklin Azzi. Privat bygherre
  +
 • 2002
  Dunkers Kulturhus - Helsingborg (arkitekt konkurrence 1997)
  Projektering
  Kulturhus med mange faciliteter. Koncert-, teatersal, museum, restaurant, musikskole og kontor som er placeret ud mod havnefronten. Nomineret til årets byggeri i Sverige 1999. Betonvareindustriens Arkitekturpris Sverige 2001. Nordisk Pladepris 2002
  +
 • 2011
  Privatbolig, Heibergsgade - Århus
  Ej opført Ideoplæg og skitsering
  Ejendommen står på en bakke og lejligheden har en fascinerende havneudsigt mod NØ. ’Kassen’ som er hovedgrebet i den fuldt udnyttede tagetage-renovering, tager et æstetisk udgangspunkt i nærmiljøet. De industrielle bygninger i havnen, med deres tårne og tilbygninger inspirerer til en tilsvarende industrielt udseende tilbygning.
  +
 • 2012
  Børge Mogensens eget hus - Soløsevej, Gentofte
  Konsulent opgave
  Børge Mogensens eget hus er bygget i samarbejde med arkitekturprofessor Arne Karlsen i 1958. Huset og dets indretning, stod uberørt og har bevaret sin sjæl. Opgaven var at renovere bygningen og Børge Mogensens design og indretning nænsomt, så alle træpaneler og øvrigt design blev nedtaget, renoveret og opsat igen. Badeværelserne blevet renoveret for at leve op til nutidens standarder, ligeledes blev køkkenet opdateret, men med respekt for den oprindelige arkitektur og design.
  +
 • 2012
  Ildebrandshus – Gråbrødretorv, København
  Rådgivning og projektering
  En familie købte en af de gamle gavlhuse, de såkaldte ”Ildebrandshuse” fra 1732 på Gråbrødretorv 5 med henblik på at indrette bygningen som en tidssvarende familiebolig bestående af to boligenheder med for- og baghus, som er koblet sammen med en sidebygning (i alt 523 m²). Bygningen indeholder også en indre gård som er en oase i storbyens liv. Restaureringen og den samtidige modernisering skete med stor respekt for det oprindelige byggeri. Både hvad angår materialevalg, æstetikken og den håndværksmæssige udførelse. Rådgivningsopgaven blev løst nænsomt i samarbejde med Bente Lange, MAA Arkitekt. Privat bygherre.
  +
 • 1995
  Bord - ”Lameller”
  Ideoplæg og fremstilling
  Bordpladen er sat sammen af limede fyrretræslameller fra en ombygning. Lamellerne er skiftevis på højkant og liggende, det giver bordet stor styrke og et enkelt udtryk. Bordpladen er lakeret og benene er af krom.
  +
 • 2009
  Væglampe - ”Svanemølleværket”
  Ideoplæg og fremstilling
  En enkelt tænkt lampe af enkle materialer. Lampen er lavet af 3 Linestra rør som lyser ud i mellem bølgepap.
  +