tegnestuen arkitektur projekter omtale kontakt

VI BYGGER PÅ INDSIGT
Hos Paustian Arkitekt går de byggetekniske løsninger hånd i hånd med de arkitektoniske. Således har tegnestuens leder, Morten Paustian, også en uddannelsesmæssig baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. Det betyder, at vi kan tilbyde professionel erfaring og ekspertise inden for alle de byggetekniske discipliner. Det kommer vores kunder til gode gennem hele projektforløbet og sikrer realistiske og økonomisk holdbare løsninger.

VORES AMBITION ER AT
  ·  skabe ærlig og enkel arkitektur, som indgår naturligt i omgivelserne
  ·  skabe holdbare løsninger baseret på god planlægning og naturlige materialer
  ·  skabe funktionel arkitektur, der er skabt til, at mennesker trives i og omkring den
  ·  levere økonomisk holdbare løsninger
  ·  yde personlig rådgivning og høj faglig sparring gennem alle projektfaser
  ·  aflevere gennemarbejdede og kvalitetssikrede projekter

ÆRLIG OG ENKEL ARKITEKTUR
Vores arkitektoniske vision er ærlighed gennem enkelhed. Manifesteret i form, materialevalg og stilmæssigt udtryk. Vi hylder en ren arkitektur, der skærer ind til benet og integrerer konstruktion og funktion på lige fod med det æstetiske. Vi skaber enkel og udtryksfuld arkitektur, der ikke er bundet til tidsspecifikke trends og tendenser, men er holdbar langt ud i fremtiden.
Vi gør brug af gennemprøvede løsninger og anvender naturlige materialer, der er bæredygtige og holdbare over tid. Ikke fordi vi er bange for det nye, men fordi vi anerkender og respekterer, at traditionelle byggematerialer som sten, træ og tegl sikrer høj kvalitet og patinerer smukt.

ARKITEKTUR OG MENNESKER
God arkitektur handler om form og vision. Når arkitekturen er intelligent udført og gennemtænkt i detaljen, skaber den trivsel, tryghed og oplevelser for de mennesker, der bor eller arbejder i den.
Paustian Arkitekt er et mindre arkitektfirma, der tilbyder arkitekthjælp til private, erhverv og det offentlige. Vi løser opgaver inden for alle byggeriets faser – fra idéoplæg og projektering til byggeteknisk rådgivning. Med mange års erfaring fra byggeprojekter i ind- og udland skaber vi arkitektur, der beriger brugerne og nærmiljøet. Vores arbejde er baseret på et ønske om at skabe ærlig og enkel arkitektur, der forholder sig til den omgivende natur og bebyggelse.
  streg tegning